Организаторите

Румен Янкулов

(Ананд Румен)

088 9948825

rumen@familyconstellations.bg

Завършва клинична и консултативна психология към Софийския Университет. Първата му среща със света на Ошо е през 1991г. и от тогава е на пътя на медитацията. С организиране на групи се занимава от 1996г, а от 1998 води индивидуални и групови занятия. Зимата на 1999 го завежда, заедно с 9 български приятели, в Международната Комуна на Ошо в Пуна (Индия където живее и работи няколко месеца и участва в големия 40 дневен фестивал по случай новото хилядолетие). През следващите 2 години също прекарва в Комуната по няколко месеца, като участва и помага в множество групи на Ошо Мултиверситета. През март 2002 завършва тренинга по Дихателна Терапия. През зимата на 2003/2004 асистира в тренинга за Ошо терапевти. Понастоящем фокусът на работата му е индивидуалната терапия, но периодично води медитации и групи. Също така, множество от създадените му контакти с Ошо-терапевти и водещи на групи в Пуна и по света се развиват в проекти за медитационни и терапевтични групи и тренинги в България. Голяма част от визията му за следващите години е у нас да се представи многообразието на Ошо терапията и медитацията, като се предложат най-интересните и значими групи в тези сфери.

Богомила Борич

(Сандия)

088 505 67 80

antarsandhya@gmail.com

През 1999 завършва Изобразително Изкуство в Софийския Университет. От 1993 свири на ударни инструменти. Първата среща с Ошо медитациите се случва през 2001, а от 2004 г. участва редовно в програмата на Ошо-събития в България. През 2008 посещава международния Ошо-център в Пуна. Занимава се с астрология и дава индивидуални сесии. Практикува рейки, шаманско лечение, таро-четене, тай-чи.

Елица Великова

(Пиюша)

088 888 53 06

info@artstherapyinstitute.bg

Елица Великова (Пиюша) е завършила психология в Лондон и учи Арт Терапия в Европейския Висш Институт в Швейцария. Работи като психолог и терапевт от 2004 година. Специализирала е в широк спектър хуманистични и телесно-ориентирани терапии- Консултиране, Първична терапия за проблемите от детството, семейни констелации, експресивна арт терапия. Практикувала е различни медитативни техники, които прилага в работата си с хора. Водила е семинари в редица страни, сред които Гърция, Турция, Русия, Литва, Мексико, Италия и др.

Жоро Чапалов

088 943 85 80

george_chapalov@abv.bg

Първата му среща с медитацията и терапията е през 2001г. Впечетлен от въздействието което те оказват върху него, той се впуска в едно голямо пътуване. След множество терапевтични групи се озовава в Международната комуна на Ошо в Пуна, Индия, а малко по късно и в Афроз - Ошо център в Гърция, където участва в тренинг по “Pulsation”(телесно ориентирана Райхианска терапия). През последните години е участвал и асистирал в множество терапевтични групи, а също е бил и в организационния екип на Ошо-събития в България.
През 1989 г. започва да тренира бойни изкуства. С тяхна помощ през следващите години се засилва желанието му за вътрешно израстване и развитие.
През 1997 г. се среща с хомеопатията и понастоящем я практикува и преподава.

Петя Савова

088 926 31 64

petia_savova@yahoo.com

е в полето на личностното развитие, терапията и медитацията от 20 години, заемайки различни роли – като организатор, преводач, водещ.
Интересува се от адвайта (учение за недуалността) и от спонтанното движение на тялото като път към себе си и другия.