КОРЕНИТЕ НА ЛЮБОВТА - Семейни констелации със Свагито Лийбермайстер

3-дневен практически семинар семейни констелации със Свагито Лийбермайстер

Всеки от нас, най-вече несъзнавано, може да бъде въвлечен в събития от съдбовно значение за хора от предишни поколения.

Човек, дори, може да носи преживяванията и съдбата на някой друг.

Казва се, че се изисква много кураж от едно дете, за да бъде по-щастливо от своите родители.

Методът Семейни констелации ни позволява да оставим с разбиране и уважение това, което принадлежи на други хора от нашето минало, освобождавайки себе си от ненужна тежест, като в същото време запазим специално място за тях в сърцето си. Това е постижимо чрез прости и фокусирани движения, които отразяват една дълбока неизменна истина.

Този мощен терапевтичен подход не само осветлява скритите системни динамики, но също така ни дава инструментите, разбирането и усета за това, как да придобием лекота и сила.

Когато искрено се поклоним на това, което е по-голямо от нас и от което сме част така или иначе, ние биваме освободени.

Ще има симултантен превод на български език.

Групата е с ограничен брой места за участие!ВАЖНО!!! Ако имате своя тема, с която искате да работите, преди да вземете участие в групата, е необходимо да съберете значими факти от историята на своето семейство.
За целта този въпросник може да ви бъде от полза.

(не включва хотелските услуги в размер на 85 лв.(двойна стая)/ 105 лв. (единична стая)/храноден - закуска, обяд и вечеря с ползване на басейна и спа центъра)


Свагито Лийбермайстер завършва психология в Мюн¬хен, Германия, и работи като терапевт от повече от 35 години. Специализира в широк спектър хуманистични и телесно-ориентирани терапии. От 1981 г. е с Ошо. От 1990г. Свагито обучава терапевти – предимно в Неорайхианска терапия (Ошо Пулсация), Семейни констелации, Психичен масаж, Ребалансинг, терапия и консултиране на двойката и т.н. Свагито се обучава в метода “Семейни констелации” при неговия създател Берт Хелингер и понастоящем преподава този метод, съчетавайки го с медитация. Основната идея е, че всеки терапевтичен подход помага за релаксацията на ума и по този начин се превръща в стъпка към навлизане в по-дълбока медитация. Автор е на три книги, издадени и на български език – Корените на Любовта, Зен Консултиране и Когато Животът Спре.


Кога:

1 декември - 3 декември 2023

Регистрация:

Таня Станчева tanya@familyconstellations.bg 0887 004450

Къде:

гр. Панагюрище

хотел "Каменград" гр. Панагюрище, ул. „Павел Бобеков“2

Колко:

330/290* евро
(не включва хотелските услуги в размер на 85 лв.(двойна стая)/ 105 лв (единична стая)/храноден - закуска, обяд и вечеря с ползване на басейна и спа центъра)

* цена при внесени 150 евро (300 лв) депозит за участие до 10-ти ноември 2023 г..(удължен срок за ранно записване)