МЪЖКИ КОНСТЕЛАЦИОНЕН КРЪГ – Семейни констелации с Румен Янкулов

2-дневна терапевтична група с Румен Янкулов

Важни въпроси за Семейните Констелации

Това е уикенд за мъжка констелационна работа.

Правим го за втори път тази година – не мисля, че досега сме имали ресурсите за констелационно събитие от такъв характер и мащаб; макар че преди години сме предлагали регулярни събития за мъже (с общ характер и инструментариум).

Идеята на този уикенд е проста – мъже да поставят своите лични теми, да търсят системни решения за своите казуси. В присъствието и с подкрепата на много други мъже; вероятно – с подобни предизвикателства в живота.

Темите, с които ще работим, са от всякакъв характер и естество в мъжкия свят – интимните отношения (далеч от просто сексуалните), връзката с бащата и дядовците, здравословната дистанция от майката, респектът към бившите партньори, предизвикателствата на бизнеса и финансовата сфера, поставянето и отстояването на граници, здравето и саботажът му, удовлетворението в Живота, преживяването на Стойност и Смисъл, откриването на Мисията и следване на Призванието си, с отвореност за племенната Сила на дедите зад гърба ни.

Ще включим и няколко жени с опит, в качеството им на предствители (все пак всеки мъж е тук и благодарение на своята майка и баби).

Замисълът е да предложим както виждане за по-голямата картина на Живота, така и практически решения за ежедневието.

Събитието е за ограничен брой участници, отворено и за мъже без констелационен опит.

Всички участници в събитието имат равни права и основания за заявяване на лична тема на работа, но е важно да се знае, че не можем да поемем предварителен ангажимент към никого непременно да работим с негова/нейна заявка. Хора, за които поставянето и разглеждането на тяхната конкретна тема е абсолютно условие за участие, би следвало да ни потърсят за алтернативен формат на работа или да изберат да участват на друго място.

Кога:

28 октомври: 14:30-20:00 ч.
8 октомври 2023: 10:00-19:30 ч.

Регистрация:

Таня Станчева tanya@familyconstellations.bg 0887 004450

Къде:

София

Международно Висше Бизнес Училище, ул. Винсент ван Гог 7

Колко:

350/300* лв.

* при ранно записване до 17ти октомври включително