КОРЕНИТЕ НА ЛЮБОВТА - констелации със Свагито Лийбермайстер

3-дневна терапевтична група със Свагито ЛийбермайстерВсеки от нас, най-вече несъзнавано, може да бъде въвлечен в събития от съдбовно значение за хора от предишни поколения.
Човек, дори, може да носи преживяванията и съдбата на някой друг.
Казва се, че се изисква много кураж от едно дете, за да бъде по-щастливо от своите родители.
Методът Семейни констелации ни позволява да оставим с разбиране и уважение това, което принадлежи на други хора от нашето минало, освобождавайки себе си от ненужна тежест, като в същото време запазим специално място за тях в сърцето си. Това е постижимо чрез прости и фокусирани движения, които отразяват една дълбока неизменна истина.
Този мощен терапевтичен подход не само осветлява скритите системни динамики, но също така ни дава инструментите, разбирането и усета за това, как да придобием лекота и сила.
Когато искрено се поклоним на това, което е по-голямо от нас и от което сме част така или иначе, ние биваме освободени.
Ще има симултантен превод на български език.
Групата е с ограничен брой места за участие!


ВАЖНО!!! Ако имате своя тема, с която искате да работите, преди да вземете участие в групата, е необходимо да съберете значими факти от историята на своето семейство.
За целта, на линка по-долу има един въпросник, който може да ви бъде от полза.
http://familyconstellations.bg/predi-uchastieto-vi-v-raboten-seminar-ili-v-individualna-sesiya/


За водещия: Свагито Лийбермайстер завършва психология в Мюнхен, Германия, и работи като терапевт от повече от 35 години.
Специализира в широк спектър хуманистични и телесно-ориентирани терапии. От 1990г. обучава терапевти - предимно в Неорайхианска терапия, Семейни констелации, Ребалансинг, терапия и консултиране на двойката и др.
Свагито се обучава в метода “Семейни констелации” и при неговия създател Берт Хелингер и от дълги години преподава този метод, съчетавайки го с медитация. Автор е на две книги, издадени и на български език - "Корените на Любовта" и "Дзен Консултиране".


Предвид обстановката, участието в групата е възможно само с негативен антигенен или PCR тест, направен в рамките на 48 часа преди началото на събитието.

Освен "КОРЕНИТЕ НА ЛЮБОВТА", от 27ми ноември до 1ви декември Свагито ще води 5-ДНЕВЕН ОБУЧИТЕЛЕН ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАР ЗА ХОРА, РАБОТЕЩИ С ХОРА "ЛЕЧЕБНИЯТ ДУХ":
https://www.facebook.com/events/398270838344354

За участие в двете групи предлагаме преференциална пакетна цена.


Цена за участие в практическия семинар "КОРЕНИТЕ НА ЛЮБОВТА":
– Редовна цена - € 270
– Цена при ранно записване - € 240*


ПАКЕТНА ЦЕНА за "Корените на Любовта" и "Лечебният Дух":
– Редовна цена - € 665
– Цена при ранно записване - € 620*
* - Ранно записване - с депозит € 100 до 4ти новмври.
Цените за участие не включват хотелските услуги.


Условия за настаняване в „Уелнес Хотел България – Банско” към настоящия момент:
• двойна стая – 52 лева;
• единична стая – 70 лева;
Включва нощувка, три хранения на блок маса на ден и ползване на спа центъра и басейна.


Свагито Лийбермайстер завършва психология в Мюнхен, Германия, и работи като терапевт от повече от 30 години. Специализира в широк спектър хуманистични и телесно-ориентирани терапии. От 1981 г. е с Ошо. От 1990 г. Свагито обучава терапевти - предимно в Неорайхианска терапия (Ошо Пулсация), Семейни констелации, Психичен масаж, Ребалансинг, терапия и консултиране на двойката и т.н. Свагито се обучава в метода “Семейни констелации” при неговия създател Берт Хелингер и понастоящем преподава този метод, съчетавайки го с медитация. Основната идея е, че всеки терапевтичен подход помага за релаксацията на ума и по този начин се превръща в стъпка към навлизане в по-дълбока медитация. Автор е на 2 книги, издадени и на български език - Корените на Любовта и Дзен Консултиране.


Кога:

3 декември - 5 декември 2021

Къде:

гр. Банско

Уелнес хотел България гр. Банско, ул. Христо Матов 2-4

Колко:

270/240* * евро

* * цена при внесен депозит за участие до 4-ти ноември

За информация:

Боряна Пеева
balipieva@gmail.com
0898 696963

Тотка Христова
(Дева Амина)
aminatotka@gmail.com
0899134162

Светлана Ленева
suleneva@yahoo.com
087 8488979