ЛЕЧЕБНИЯТ ДУХ или Изкуството да работиш с хора - със Свагито Лийбермайстер

5-дневна терапевтична група със Свагито ЛийбермайстерТова събитие е предназначено най-вече за хора от помагащите професии - терапевти, консултанти, психолози, лекари, социални работници или такива, които се обучават в тези направления и основните въпроси, върху които е фокусирана работата са:

„Какво значи да си от помощ?”,
„Какво помага наистина?” и
„Как се случва помощта?”


Тези дни са въведение в духовните измерения на лекуването, където лечението се случва чрез любов. Тъй като разбирането ни за любовта е твърде ограничено, когато работим с хора, често не ни е ясно какво точно означава „любяща подкрепа“.
Подходът ни в тази група няма да бъде толкова фокусиран върху усвояване на техники, макар че такива ще бъдат използвани. По-напред ще се учим да виждаме къде са ресурсите на човека и как да му помогнем да открие и да се ползва от това, което вече притежава.
Интересът ни ще бъде как да откликваме на нуждите на „вътрешното същество“ на клиента и как да заобикаляме защитите на егото, за да достигнем директно до сърцето.
Този кратък курс е отворен за терапевти от всякакви направления, които искат да разширят своите умения в работата си с клиенти.
В работния процес ще има възможност и за разглеждане на специфични и трудни казуси от практиката, за супервизия на случаи.
Възможни допълнителни работни теми (според интереса на участниците):
? как да работим от място на свързаност със своите ресурси, от пространство на креативност;
? здравословно и нездравословно свързване между терапевт и клиент;
? ритъм на работната сесия; баланс между „правене” и „неправене” (почиване в себе си);
? избягване на зависимостта;
? работа с преноси.


За водещия: Свагито Лийбермайстер завършва психология в Мюнхен, Германия, и работи като терапевт от повече от 35 години.
Специализира в широк спектър хуманистични и телесно-ориентирани терапии. От 1990г. обучава терапевти - предимно в Неорайхианска терапия, Семейни констелации, Ребалансинг, терапия и консултиране на двойката и др.
Свагито се обучава в метода “Семейни констелации” и при неговия създател Берт Хелингер и от дълги години преподава този метод, съчетавайки го с медитация. Автор е на две книги, издадени и на български език - "Корените на Любовта" и "Дзен Консултиране".


Предвид обстановката, участието в групата е възможно само с негативен антигенен или PCR тест, направен в рамките на 48 часа преди началото на събитието.

Освен ЛЕЧЕБНИЯТ ДУХ, от 3ти до 5ти декември Свагито ще води 3-дневна констелационно-терапевтична група "КОРЕНИТЕ НА ЛЮБОВТА":
https://www.facebook.com/events/388337219660558 За участие в двете групи предлагаме преференциална пакетна цена.


Цена за участие в "Лечебният Дух":
– Редовна цена - € 470
– Цена при ранно записване - € 430*


Пакетна цена за "Лечебният Дух" и "Корените на Любовта":
– Редовна цена - € 665
– Цена при ранно записване - € 620*
* - Ранно записване - с депозит € 100 до 4ти новмври.
Цените за участие не включват хотелските услуги.


Цени за настаняване в „Уелнес Хотел България – Банско” към настоящия момент:
• двойна стая – 52 лева;
• единична стая – 70 лева;
Включва нощувка, три хранения на блок маса на ден и ползване на спа центъра и басейна.


Свагито Лийбермайстер завършва психология в Мюнхен, Германия, и работи като терапевт от повече от 30 години. Специализира в широк спектър хуманистични и телесно-ориентирани терапии. От 1981 г. е с Ошо. От 1990 г. Свагито обучава терапевти - предимно в Неорайхианска терапия (Ошо Пулсация), Семейни констелации, Психичен масаж, Ребалансинг, терапия и консултиране на двойката и т.н. Свагито се обучава в метода “Семейни констелации” при неговия създател Берт Хелингер и понастоящем преподава този метод, съчетавайки го с медитация. Основната идея е, че всеки терапевтичен подход помага за релаксацията на ума и по този начин се превръща в стъпка към навлизане в по-дълбока медитация. Автор е на 2 книги, издадени и на български език - Корените на Любовта и Дзен Консултиране.


Кога:

27 ноември - 1 декември 2021

Къде:

гр. Банско

Уелнес хотел България гр. Банско, ул. Христо Матов 2-4

Колко:

470/430* * евро

* * цена при внесен депозит за участие до 4-ти ноември

За информация:

Боряна Пеева
balipieva@gmail.com
0898 696963

Тотка Христова
(Дева Амина)
aminatotka@gmail.com
0899134162

Светлана Ленева
suleneva@yahoo.com
087 8488979