ЛЕЧЕБНИЯТ ДУХ или Изкуството да работиш с хора - със Свагито Лийбермайстер

5-дневна терапевтична група със Свагито Лийбермайстер

Това събитие е предназначено най-вече за хора от помагащите професии - терапевти, консултанти, психолози, лекари, социални работници или такива, които се обучават в тези направления и основните въпроси, върху които е фокусирана работата са:

„Какво значи да си от помощ?”,
„Какво помага наистина?” и
„Как се случва помощта?”


Тези дни са въведение в духовните измерения на лекуването, където лечението се случва чрез любов. Тъй като разбирането ни за любовта е твърде ограничено, когато работим с хора, често не ни е ясно какво точно означава „любяща подкрепа“.
Подходът ни в тази група няма да бъде толкова фокусиран върху усвояване на техники, макар че такива ще бъдат използвани. По-напред ще се учим да виждаме къде са ресурсите на човека и как да му помогнем да открие и да се ползва от това, което вече притежава.
Интересът ни ще бъде как да откликваме на нуждите на „вътрешното същество“ на клиента и как да заобикаляме защитите на егото, за да достигнем директно до сърцето.
Този кратък курс е отворен за терапевти от всякакви направления, които искат да разширят своите умения в работата си с клиенти.
В работния процес ще има възможност и за разглеждане на специфични и трудни казуси от практиката, за супервизия на случаи.
Възможни допълнителни работни теми (според интереса на участниците):
- как да работим от място на свързаност със своите ресурси, от пространство на креативност;
- здравословно и нездравословно свързване между терапевт и клиент;
- ритъм на работната сесия; баланс между „правене” и „неправене” (почиване в себе си);
- избягване на зависимостта;
- работа с преноси.


Предвид обстановката, участието в групата е възможно само с негативен антигенен или PCR тест, направен в рамките на 48 часа преди началото на събитието.

Освен ЛЕЧЕБНИЯТ ДУХ, от 3ти до 5ти декември Свагито ще води 3-дневна констелационно-терапевтична група КОРЕНИТЕ НА ЛЮБОВТА
За участие в двете групи предлагаме преференциална пакетна цена:
– Редовна цена - € 665
– Цена при ранно записване - € 620*
* - Ранно записване - с депозит € 100 до 8ти новмври.


Свагито Лийбермайстер завършва психология в Мюнхен, Германия, и работи като терапевт от повече от 40 години. Специализира в широк спектър хуманистични и телесно-ориентирани терапии. От 1981 г. е с Ошо. От 1990 г. Свагито обучава терапевти - предимно в Неорайхианска терапия (Ошо Пулсация), Семейни констелации, Психичен масаж, Ребалансинг, терапия и консултиране на двойката и т.н. Свагито се обучава в метода “Семейни констелации” при неговия създател Берт Хелингер и понастоящем преподава този метод, съчетавайки го с медитация. Основната идея е, че всеки терапевтичен подход помага за релаксацията на ума и по този начин се превръща в стъпка към навлизане в по-дълбока медитация. Автор е на 2 книги, издадени и на български език - Корените на Любовта и Дзен Консултиране.


Кога:

27 ноември - 1 декември 2021

Къде:

гр. Банско

Уелнес хотел България гр. Банско, ул. Христо Матов 2-4

Колко:

470/430* евро
(не включва хотелските услуги в размер на 52 лв./храноден с ползване на басейна и спа центъра)

* цена при внесени 100 евро депозит за участие до 8-ми ноември.

За информация:

Румен Янкулов
(Ананд Румен)
rumen@familyconstellations.bg
088 9948825

Боряна Пеева
balipieva@gmail.com
0898 696963

Тотка Христова
(Дева Амина)
aminatotka@gmail.com
0899134162