Интимност и партньорство - Семейни констелации

3-дневна практически семинар със Свагито ЛийбермайстерТова тридневно събитие има за цел да изследва, в практически план и от различни перспективи, множеството аспекти в динамиката на партньорските ни връзки.

Партньорските отношения са едно от най-интересните предизвикателства в живота ни на мъже и на жени. От гледна точка на Семейните констелации, принципите, които предпоставят успешното функциониране на една връзка между партньори, са коренно различни от принципите, обуславящи хармоничната връзка между деца и родители. Въпросът е, че за много хора дефицитите и "заплитанията" в отношенията с родителите (несъзнавани в повечето случаи), рефлектират директно в липсващи или неуместни заявки за партниране.

Друга характерна трудност и редовна тема за констелации, е ситуацията, когато се опитваме да започнем следваща връзка без да сме приключили предишна такава, като най-често не си даваме сметка за това. Повече от често връзки се прекъсват, без да се приключват. През този уикенд ще стане ясно каква е разликата между двете. Ще видим също така, защо бягството от една нефункционална и болезнена връзка, неизменно е бягство в следваща такава… или липса на всякаква.

За мнозина, въпросът „Защо нямам връзка?” е вратата към откриването, че тук става дума на нещо много различно от „лош късмет”.

Ще разберем защо балансът в партньорските отношения, на практика е не по-малко важен от това, което наричаме "любов".

През тези три дни на груповата ни работа, ще търсим, конкретни практически разрешения и "работещи" насоки за партньорските ни ситуации.

Сред темите, които ще бъдат засегнати, са:
- Трудности в създаването на дългосрочни/продължителни връзки;
- Страх от секс или интимност;
- Страх от самота;
- Ревност;
- Връзки с повече от един партньор едновременно;
- Приключване на стари връзки; - Отглеждане на деца;
- Значението на абортите;
- Мястото на бившите партньори в живота ни.

Цени за настаняване в "Уелнес Хотел България - Банско” към настоящия момент:
• двойна стая – 47 лева;
• единична стая – 65 лева;
Включва нощувка, три хранения на блок маса на ден и ползване на спа центъра и басейна.

Пакетна цена:
"Интимност и Партньорство" и "Лечебният Дух" - 660/620* евро (* цена при внесен депозит за участие до 13-ти ноември)


Свагито Лийбермайстер завършва психология в Мюнхен, Германия, и работи като терапевт от повече от 30 години. Специализира в широк спектър хуманистични и телесно-ориентирани терапии. От 1981 г. е с Ошо. От 1990 г. Свагито обучава терапевти - предимно в Неорайхианска терапия (Ошо Пулсация), Семейни констелации, Психичен масаж, Ребалансинг, терапия и консултиране на двойката и т.н. Свагито се обучава в метода “Семейни констелации” при неговия създател Берт Хелингер и понастоящем преподава този метод, съчетавайки го с медитация. Основната идея е, че всеки терапевтичен подход помага за релаксацията на ума и по този начин се превръща в стъпка към навлизане в по-дълбока медитация. Автор е на 2 книги, издадени и на български език - Корените на Любовта и Дзен Консултиране.


Кога:

4 - 6 декември 2020

Къде:

гр. Банско

Уелнес хотел България гр. Банско, ул. Христо Матов 2-4

Колко:

265/235* * евро

* * цена при внесен депозит за участие до 13-ти ноември

За информация:

Боряна Пеева
balipieva@gmail.com
0898 696963

Тотка Христова
(Дева Амина)
aminatotka@gmail.com
0899134162

Румен Янкулов
(Ананд Румен)
rumen@familyconstellations.bg

Светлана Ленева
suleneva@yahoo.com
087 8488979