Да работиш с хора: в същността на нещата

5-дневна терапевтично-обучителна група с Тарика Глубин (САЩ)

Фокусът на тези 5 дни е да направят ясни взаимоотношенията между практикуващия (терапевта, консултанта) и неговия клиент, с цел - запазване на интегритета на връзката помежду им и достойнството и на двамата.

Когато границите на тази връзка са ясни и уважавани, терапевтът/фасилитаторът може да си почива „в сърцето си”, създавайки пространство, където доверието и отвореността могат да се случват по-лесно.

В тази група ще изследваме неизменните съставки на всяка „лечебна среда”, както и причините (съзнавани или не), поради които избираме да работим с хора по толкова интимен начин. Осъзнатостта за тази деликатна материя е съществена за всеки терапевт и е особено значима за водещи, които се вълнуват от превенцията на ситуации на злоупотреба в терапевтична ситуация.

В същността на терапията стои Любовта; любовта, която е осъзната

Тази група е неизменна част от обучителната програма за хората в тренинга по Семейни констелации, но е отворена също и за ограничен брой външни за тренинга участници.


Тарика Глубин е магистър по Психология и от 35 години работи с хора (както индивидуално, така и в групи) в Европа, САЩ и Индия. Преди 30 години нейното търсене на себе си я среща с Ошо и чрез връзката си с него работата й се задълбочава и тя открива в нея своето призвание. От 27 години Тарика работи като Ошо-терапевт. Има богат опит в сферите на енкаунтър, първична терапия, интервенции при травма и насилие, бодиуърк, емоционало освобождаване, терапия на двойката. В допълнение към това, тя разработва метода “Transessence”, чийто замисъл е да подпомага процеса на де-идентификация от “личността” и живеене от нашата същност.


Кога:

26-30 октомври

Къде:

Разлог

Хотел "Терра"
Църнако 19, Бетоловото, Разлог 2760

Колко:

350 евро

* Не включва хотелските услуги в размер на 47 лв./храноден с ползване на басейна и спа-центъра.

За информация:

Румен Янкулов
(Ананд Румен)
rumen@familyconstellations.bg
089 9134162, 088 9948825

Светлана Ленева
suleneva@yahoo.com
087 8488979

Тотка Христова
(Дева Амина)
aminatotka@gmail.com
(по телефона след 7ми март)
0879803377