Индивидуални сесии

с Румен Янкулов

ДИХАТЕЛНИ СЕСИИ
Имат за цел да възстановят здравословната ни връзка с нашето тяло и емоции. Още в своето детство сме се научили (до степента на навик) чрез дишането си да задържаме, ограничаваме и блокираме своята жизненост, своето емоционално изразяване, своята физическа и мисловна активност. Макар и имащи своя безспорен смисъл в определени етапи от развитието ни, понастоящем голяма част от тези ограничаващи автоматизми са неефективни в променилата се жизнена ситуация. При много от нас тази ситуация е довело до състояние, в което използваме много малка част от своя жизнен и творчески ресурс и изживяваме малка част от това, което бихме могли. Основният ни фокус на работа в дихателната терапия е да преминем отвъд заучените ограничаващи модели на дишане и себеконтрол, отвъд болезнените преживявания и страховете от миналото, да се докоснем до нови пространства на лекота и свободно себеизразяване, да се отпуснем в тишината на дълбоката релаксация, да се насладим на усещането за цялостност и пълнота.

ИНДИВИДУАЛНО КОНСУЛТИРАНЕ
Тези сесии предлагат възможност да разгледате важен за вас въпрос или личен проблем – както от емоционален характер, така и в сферата на връзките, здравето, работата. Основният фокус на сесиите е довеждане на повече осъзнатост в конкретни жизнени ситуации, придобиване на по-дълбоко разбиране и доверие към себе си, откриване на повече ресурси за справяне с трудни ситуации. Това, което в крайна сметка има най-голямо значение в тази индивидуална работа е вашата готовност да бъдете честни към себе си и мотивирани да израствате.

ПАРТНЬОРСКО КОНСУЛТИРАНЕ
Това е фокусирана работа върху комуникацията, границите и баланса между двамата партньори. Вглеждане в това което се казва и показва в общуването между двамата и това което не се казва и не се показва. Откриване на потребностите на всеки един и търсене на ресурсите за партниране.


Румен Янкулов завършва клинична и консултативна психология към Софийския университет и повече от 15 години работи с индивидуална и групова психотерапия. Водил е терапевтични групи в България, Швеция, Словения, Турция и Египет. През 2004 се среща с метода "Семейни Констелации" и тази среща носи много вдъхновение за живота и терапевтичната му работа оттогава. Асистира на Свагито Либермайстер (Германия) в множество тренинги за водещи по метода. Понастоящем включва в своята работа активни Ошо-медитации, Гещалт техники, елементи на Работа с травми, Биоенергетични упражнения, методи на "Обратна връзка". От 2006г. редовно води групи, а от 2012 обучения по Семейни Констелации в София и чужбина.


Къде:

София

Студио "Аквариус" ул. "Димитър Хаджикоцев" 73
(на ъгъла с ул. "Богатица", до басейн "Спартак")

Колко:

Първа сесия - 85 лв. (до 120 мин.).
Всяка сесия след това - 75 лв. (90 мин.).

За информация:

Румен Янкулов
(Ананд Румен)
rumen@familyconstellations.bg
089 9134162, 088 9948825